Veckorapport vecka 39 2014

En rejäl rekyl på börserna världen över, även om veckan avslutades stabilt för Europa och riktigt positivt i USA igår fredag. Stockholmsbörsens OMXS30-index stängde på -1.8% jämfört med förra fredagens stängning. Sedan årsskiftet är index upp med +4.8%. Den längre veckotrenden enligt Onsdagsfondens trendindikator för OMXS30 är fortsatt positiv.

 

OMX STOCKHOLM 30 2014-09-26

Trendindikatorn visas med värdet 1 vid positivt trend, 0 vid neutral och -1 vid negativ börstrend. Att den längre trenden för OMXS30 enligt trendindikatorn är positiv innebär att det är grönt ljus för insättningar till placeringar i svenska aktier och aktiefonder. Den egna blandfonden ska ligga helt placerad i en aktiefond. Månadssparande ska också läggas i aktiefond.

I Onsdagsfonden öppnades två nya positioner, men resultatmässigt slutade veckan på i stort sett oförändrat andelsvärde om 178.28.  Sedan årsskiftet har andelsvärdet för Onsdagsfonden stigit med +20.5%.

Onsdagsfonden PPM backade med -1.7% i veckan och har sedan årsskiftet stigit med +5.1%. Inga förändringar av fondinnehaven är aktuella.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.