Veckorapport vecka 43 2012

En nervös vecka där börserna startade svagt men återhämtade sig på slutet. OMXS30 backade med -0.5% i veckan. Sedan årsskiftet är index nu upp med +7.2. Den längre veckotrenden för OMXS30 är fortsatt positiv, men den kortare dagstrenden har slagit om till negativ. Det är första gången sedan i juni som den kortare trenden är negativ, och även om den naturligt slår mer fram och tillbaka så är det en varningssignal.

För Onsdagsfonden Sundry slutade veckan på -0.5% efter att veckans inledande nedgång triggat en stoploss. Andelsvärdet är 121.44. Sedan årsskiftet har andelsvärdet backat med -1.3%.

Onsdagsfonden PPM är upp +1.6% sedan årsskiftet efter en vecka på +0.2%. Inga förändringar av portföljen är aktuella.

Annonser

One thought on “Veckorapport vecka 43 2012

 1. Hej,

  Besökstoppen är en helt ny bloggtopplista som har fiffiga funktioner som att kunna knyta etiketter till sitt konto och en sökfunktion på sidan. Detta för att bloggläsare ska kunna hitta nya bloggar på ett enkelt sätt. Hela idén med Besökstoppen är att sidan riktar sig främst till bloggläsare och inte bara bloggare, som andra topplistor riktar sig till.

  Medlemmar får en lättillgänglig och snyggt presenterad statistik och självklart kommer det generera mer besök till er blogg eftersom fler kommer att uppmärksamma den via Besökstoppen. Medlemskap är så klart gratis.

  Vi kommer att satsa mycket på Besökstoppen så att den kommer att nå en bred publik, så missa inte chansen att vara med ifrån början. De 100 första bloggare som registerar sig kommer även att få synas i reklamspotten under en veckas tid när Besökstoppen har börjat bli populär. Detta som ett tack till Er som är med ifrån början.

  Mvh
  Besökstoppen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s