Veckorapport vecka 37 2011

Den extremt slagiga utvecklingen fortsätter och OMXS30 rusade upp till +4,8% för veckan. Veckotrenden är intakt negativ, liksom dagstrenden. Sedan årsskiftet har index backat med -19.8%. För Onsdagsfonden Sundry var det en sämre vecka där andelsvärdet backade med -1.6% till 128.86. Sedan årsskiftet är utvecklingen +0.4%. Portföljrisken är 5.0%, det vill säga, så mycket skulle andelsvärdet backa om alla positioner gick maximalt dåligt och stoppades ut. Onsdagsfonden PPM slutade +0.1% i veckan och är sedan årsskiftet back med -8.1%.

Det är fortsatt en mycket svår marknadssituation att göra några stabila och uthålliga vinster i, det är mest ett steg framåt och ett tillbaka. Att marknaderna beter sig som de gör är dock inget att skylla på, utan det är bara att se till att man skyddar sitt kapital och samtidigt följer sin placeringsstrategi. Det gäller att ta vare position som signaleras, för till slut kommer man att fånga några större och långvarigare kursrörelser.

Annonser

One thought on “Veckorapport vecka 37 2011

  1. Jag tror inte ditt projekt kommer att lyckas, Din trendföljande strategi är alldeles för seg för att fånga korta trender och alldeles för snabba för att fånga de långa, istället fastnar du i mitten och åker bara ut och in med slumpmässiga rörelser. Riskhantering kommer inte rädda dig från att misslyckas på lång sikt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s