Veckorapport vecka 8 2011

OMXS30 slutade oförändrat i veckan. Dagstrenden är fortsatt negativ, men veckotrenden klarade sig intakt positiv med ett nödrop efter en slutspurt uppåt.

Onsdagsfonden Sundry ökade andelsvärdet med +1.4% i veckan. Portföljrisken är 10.4%, det vill säga, så mycket skulle andelsvärdet backa om alla positioner gick maximalt dåligt och stoppades ut. Utvecklingen av andelsvärdet sedan årsskiftet är -2.2%.  För övriga resultat, se Fondresultat.

I Onsdagsfonden PPM är trendlägena oförändrade för alla marknader. Ändå lägger jag en beställning, då jag byter Rysslands-fond. East Capital Rysslandsfond är en stabil fond, men nu har man ändrat strategin till att också placera i länder utanför Ryssland, som t.ex Polen. Jag vill ha en tydligare exponering mot just den ryska börsen, och byter till Carnegie Rysslandsfond.  Fondbeställningen ser ut som följer:

I Onsdagsfonden Duo blir det inga köp av nya andelar i XACT OMXS30 på måndag, då veckans högsta notering återigen inte var den högsta under de senaste fem veckorna, även om veckotrenden är fortsatt positiv.

Veckans Marknad 

Veckans marknad är guld, N.Y terminen som handlas i dollar. Från strax under $1.000 i juli 2009 till fredagens $1.408 är en kraftig uppgång, men det har varit både rekyler och konsolideringar under denna period.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s