Portföljuppdateringar

Då Onsdagsfonderna numera kan få signaler om att ta position i stort sett ”när som helst” ser jag liten anledning till att tynga ned bloggen med inlägg om förändringar i portföljerna. Aktuellt innehav finns ju alltid redovisat i Fondresultat. I konsekvens namn kommer jag inte heller att redovisa varje förändring i VA-utmaningen i separata inlägg. 

Om du vill få information om kommande transaktioner, eller kanske har aktier, råvaror eller index som du skulle vilja följa med Onsdagsfondens trendindikator eller placeringsstrategi är du varmt välkommen att kontakta mig. Jag kan mycket väl tänka mig att sätta upp en maillista för det syftet, helt icke-kommersiellt förstås!

Jag tar också tacksamt emot andra synpunkter på information som du skulle vilja se mer av på bloggen.

hipshot(at)onsdagsfonden(punkt)se

3 tankar om “Portföljuppdateringar

  1. Jag följer din fond via en RSS läsare och tycker det vore kanon om du fortsatte att publicera förändringar i fonderna som blogginlägg!

  2. Klart att jag fortsätter med det då, det är ju inget mödosamt arbete! Men jag kommer endast att redovisa de positioner som fonderna tar, signaler som ignoreras av olika anledningar publicerar jag inte. ok?

Kommentarer är stängda.