Fördröjd uppdatering

Uppdateringen av fondresultaten är försenad, och det beror inte på att marknaderna gått emot positionerna… 🙂

Däremot har fritid och jobb tagit mycket tid i anspråk, men nu är jag ”på banan” igen. Återkommer i morgon onsdag med uppdateringar och kommentarer.

Annonser

2 thoughts on “Fördröjd uppdatering

  1. Tjena, skulle du kunna hänvisa mig till något inlägg där du har förklarat grunden i din strategi? Jag ser i inlägget nedan att du kör en modell som talar om ifall trenden är neutral, upp eller ned men är det så att du köper/säljer och ökar ditt innehav varje vecka eller hur agerar du? Jag kör själv några liknande trendmodeller men har inte helt kommit fram till hur jag ska agera på de, så jag kan nog få en del tips här på din blogg skulle jag tro.

  2. Hej Stefan,

    Du kan klicka på kategorin Strategi så får du upp alla inlägg där jag skrivit om placeringsregler. Placeringsstrategin för samtliga fonder har jag också samlat på en sida, som du får upp om du klickar på Placeringsstrategier längst upp till höger.

    Kort beskrivet så tar jag positioner (långa eller korta) varje onsdag OM jag har en giltig setup. Då ska trendindikatorn visa på entydig trend i både vecko- och dagsdata. Dessutom måste jag klara de riskhanteringsregler jag har, som säger att jag bara får ha en viss öppen och total risk per marknad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.